Σαλάτες, δημοφιλείς συνταγές

Σαλάτες, δημοφιλείς συνταγές

Σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, μπορείτε να προετοιμάσετε σαλάτες λαχανικών χρησιμοποιώντας εποχιακά λαχανικά σε φρέσκα καθώς και σε επεξεργασμένη μορφή. Και για εκείνους που κρατούν νηστεία, αυτές οι σαλάτες νηστείας θα είναι πάντα χρήσιμες και θα βοηθήσουν τη νηστεία να αντιμετωπίσει τα βάρη της νηστείας και να εξοικονομήσει ενέργεια για την εκτέλεση ηθικών καθηκόντων.

Εάν θέλετε να επιταχύνετε και δεν έχετε εμπειρία από το παρελθόν, μην ξεχνάτε ότι η νηστεία είναι ιδιαίτερα δύσκολη τις πρώτες 2-3 ημέρες. Το σώμα δεν έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί σε μια τέτοια διατροφή, και οι σαλάτες μόλις έρχονται στη διάσωση. Μετά από όλα, μπορείτε να φάτε ένα πιάτο άπαχου σαλάτας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς να παραβιάσετε τις εντολές της Εκκλησίας.

Κάθε μία από αυτές τις άπακτες σαλάτες, που είναι τόσο πλούσιες σε ρωσικό μαγείρεμα, μπορείτε να μαγειρέψετε και να φάτε όχι μόνο σε νηστεία αλλά και καθημερινά. Επιπλέον, αυτές οι ελαφριές, αλλά ταυτόχρονα βιταμίνες σαλάτες θα ταιριάζουν απόλυτα στο εορταστικό τραπέζι, όπου συμπληρώνουν και εξουδετερώνουν βαρύτερα πιάτα.

Και μια ακόμη, αλλά πολύ σημαντική παρατήρηση, την οποία θα ήθελα να εκφράσω υπέρ των άπαχων σαλάτες. Όλα αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για το σώμα σε μια εποχή που ο χειμώνας δίνει τη θέση του στα ηνία της άνοιξης, δηλαδή όταν χρειαζόμαστε βιταμίνη. Έτσι, ετοιμάστε τις σαλάτες και τις συμπεριλάβετε στην καθημερινή διατροφή σας, ανεξάρτητα από το αν είστε νηστικοί ή όχι.

Η προετοιμασία των σαλατών σε αυστηρή νηστεία μπορεί να διαφοροποιήσει σημαντικά το τραπέζι. Σε Σαρακοστή, φυσικά, λιγότερο διαθέσιμο από το καλοκαίρι θέσεις, φρέσκα λαχανικά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως κενά: κατεψυγμένα, αποξηραμένα, τουρσί φρούτα και λαχανικά, tofu, προσθέστε μαγειρεμένο ρύζι ή άλλα δημητριακά. Σάλτσα σαλάτας που χρησιμοποιείται ηλιέλαιο, μαγιονέζα σόγιας, σάλτσες, ή συμφωνημένα αρκετά χυμώδεις συστατικά στη σαλάτα ήταν νόστιμο χωρίς πρόσθετα συστατικά.

Loading...