Οι καλύτερες συνταγές για τυρί cottage Πάσχα

Οι καλύτερες συνταγές για τυρί cottage Πάσχα
Πάσχα (Πάσχα πηγμένο γάλα για τυρί, στην Εκκλησία – «ogustevshee θηλαστικών», δηλαδή τυρί cottage) – ένα ειδικό πιάτο τυρί cottage, το οποίο, σύμφωνα με τη ρωσική παράδοση που παράγεται μόνο μία φορά το χρόνο – σε Hol-Nick Πάσχα.
Η αρχική μορφή για το Πάσχα είναι μια κολοβωμένη πυραμίδα, που συμβολίζει τον Άγιο Τάφο. Παραδοσιακά, για την προετοιμασία του Πάσχα χρησιμοποιήθηκε μια ειδική πτυσσόμενη ξύλινη φόρμα – ένα μαντήλι. Σήμερα, άλλα πιάτα χρησιμοποιούνται συχνά γι ‘αυτό. στη Ρωσία, υπάρχουν επίσης πλαστικές πασχώσεις βιομηχανικής παραγωγής.
«! Χριστός Ανέστη» Ξύλινο pasochnitsa από σανίδες στο εσωτερικό του οποίου κόψτε τα γράμματα «XB», δηλαδή το χαιρετισμό, καθώς και την εικόνα του σταυρού, λόγχες, μπαστούνια, φύτρο-Shih δημητριακά, τα λάχανα και τα λουλούδια – σύμβολα του πόνου και της ανάστασης του Ιησού Χριστού (μερικές φορές επίσης ένα περιστέρι, ένα σύμβολο του Αγίου Πνεύματος). Αυτά τα σχέδια και η επιγραφή στη συνέχεια αποτυπώνονται στο τελειωμένο Πάσχα. Δυο μπροστινά μάγουλα έχουν αυτιά και άλλα δύο τρύπες για τα αυτιά. Για μεγαλύτερη αντοχή, εισάγονται σφήνες στις οπές των αυτιών.
Για το Πάσχα, είναι απαραίτητο να πάρετε το καλύτερο τυρί cottage – φρέσκο, ξηρό και ομοιογενές. Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν βούτυρο, κρέμα γάλακτος ή ξινή κρέμα, σταφίδες. Μερικές φορές στο Πάσχα προσθέτουμε αμύγδαλα, άλλα μπαχαρικά, αυγά. Το Πάσχα είναι διακοσμημένο με σταφίδες, ζαχαρωμένα φρούτα, καρύδια κλπ.
Το Πάσχα κάνει δύο είδη: ωμά και μαγειρεμένα. Δεδομένου ότι το ακατέργαστο τυρί cottage δεν μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα ακατέργαστα pas-hee συνήθως κάνουν ένα μικρό μέγεθος.
Προετοιμασία του Πάσχα: Το τυρί cottage τίθεται υπό καταπίεση για να απομακρυνθεί το πλεόνασμα ορού γάλακτος, και στη συνέχεια δύο φορές σκουπίστε μέσα από ένα κόσκινο. Για το ωμό Πάσχα, όλα τα συστατικά τρίβονται προσεκτικά σε μια ομοιογενή μάζα. Για το βρασμένο Πάσχα, αυτή η μάζα θερμαίνεται επίσης σε μια κατσαρόλα πάνω από μια φωτιά. Στη συνέχεια, το δοχείο κατεβαίνει σε δοχείο με κρύο νερό και, ανακατεύοντας σταδιακά, φέρνει τη μάζα σε πλήρη ψύξη. Στη συνέχεια η μάζα τοποθετείται στην πασχίτσα, καλυμμένη με μουσελίνα, υγρή γάζα ή απλά μια μαλακή πετσέτα. Μορφή κάτω από ένα μικρό ζυγό που τίθεται στο κρύο, αλλά όχι στο κρύο για 12 ώρες. Έχοντας αφαιρέσει το pasochnitsu από το κρύο, βάζει μια ευρεία βάση στο πιάτο, αναμειγνύεται και αφαιρεί γάζα, έτσι ώστε να μην βλάψει τα σχέδια.
Μαζί με άλλα Πασχαλινά πιάτα (Πασχαλινά κέικ, γυναίκες, ζωγραφισμένα αυγά) το Πάσχα αφιερώνεται στην εκκλησία και σερβίρεται στο εορταστικό τραπέζι.
Loading...