Μαγειρική σχολή “Chateau de Vessel”

Μαγειρική σχολή

Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ότι η Γαλλία είναι η γενέτειρα της τέχνης της επίσημης εξυπηρέτησης και της υψηλής κουζίνας Chateau de Vessel – Αυτό το αφιέρωμα στις απαρχές της τέχνης έννοια της ζωής, «η τέχνη της ζωής», η οποία με τη γαλλική κουλτούρα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με μια εκλεπτυσμένη προσέγγιση για την προετοιμασία και την οργάνωση του γεύματος.

 

Μαγειρική σχολή "Chateau de Vessel"

 

Στα σαλόνια Chateau de Vessel Οι επισκέπτες βυθίζεται σε μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας, αντάξια των Γάλλων βασιλέων. Εδώ οι συλλογές του πιο διάσημο και εκλεπτυσμένο εμπορικό σήμα, που εξυπηρετούν το πρότυπο ποιότητας στον τομέα της. Εσωτερικών στο ύφος ενός μεσαιωνικού κάστρου: μια πανοπλία και αντικέ έπιπλα κουζίνας, καθώς και αποκλειστικές μαχαιροπίρουνα άμεσα μεταφέρουν τους επισκέπτες στις απαρχές της πολυτέλειας και art de vivre. Η προσοχή των απαιτητικών επισκεπτών προσφέρονται με πάθος ταιριάζει έπιπλα κουζίνας, οικιακά σκεύη και συσκευές κύρους μάρκες Cristel, De Buyer, Goyon Chazeau, Revol, Fradkof, Alain Saint-Joanis, Anorinver, Kai, Gaggenau, Fhiaba, De Dietrich, V-ZUG, Υπο-μηδέν Λύκος και πολλοί άλλοι.

 

Μαγειρική σχολή "Chateau de Vessel"

 

Τον Νοέμβριο του 2015, στο Château de Vessel στην Lubyanka άνοιξε  παιδική μαγειρική σχολή.

Μαγειρική σχολή “Chateau de Vessel” Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στον 4ο όροφο του καταστήματος της Κεντρικής Παιδική σε Lubyanka. Καλούμε τους νεαρούς οπαδούς του μαγειρέματος σε ένα συναρπαστικό σεμινάρια, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε καθημερινή βάση. Υπό την καθοδήγηση του έμπειρου σεφ μικρούς μας επισκέπτες να μάθουν τις δεξιότητες των μαγειρική δεξιότητα, να μάθουν τα μυστικά της διαφορετικά πιάτα, καθώς και να εξοικειωθούν με τον πολιτισμό της χώρας της οποίας κουζίνα είναι αφιερωμένο σε ένα συγκεκριμένο εργαστήριο. μενού Κάνοντας για κάθε άρχουσας τάξης, σκεφτόμαστε για το πώς καλύτερα να ενδιαφέρουν τη διαδικασία μαγειρέματος παιδί, και ότι το παιδί ήταν τότε μια μεγάλη ευχαρίστηση από τη διαδικασία της γευσιγνωσίας πιάτα που παρασκευάζονται από αυτά.

Μαγειρική σχολή "Chateau de Vessel"

 

Διευθύνσεις των σαλονιών Château de Vessel:

66ο χιλιόμετρο του MKAD, TRC VEGAS Crocus City, 4ος όροφος, τηλέφωνο: 8 (499) 653-51-51

Rublevskoe shosse d.62, MTC EuroPark, 2ος όροφος, τηλέφωνο: 8 (495) 790-55-03

Kutuzovsky Prospekt 5/3, τηλέφωνο: 8 (499) 653-91-91

ΤΣΜ Λιμπυάνκα, 4ος όροφος, τηλέφωνο: 8 (499) 653-81-81

 

Ιστοσελίδα:

http://chateaudevaisselle.com

Loading...